Om Boat

Alt indhold på boat.dk ejes af Ane Boa og må gengives med kildehenvisning. Lægges indholdet online, bedes du henvende dig først og aftale hvor meget der må kopieres og hvordan der linkes tilbage til artikler.

Hvorfor hedder hjemmesiden Boat?

Hjemmesiden er opkaldt efter Anes seneste båd, der er døbt Bo@. Boa er Anes efternavn, men udtalen er Boat, fordi båden er en Contessa 28 – En Engelsk bådtype der nærmest har status af “folkebåd” i England.

Samarbejd med Boat.dk

Er du annoncør eller repræsenterer du en klub eller anden forening, og ønsker du indhold på siden, kan dette måske lade sig gøre. Skriv en mail til info@boat.dk og hør om mulighederne.

Hvorfor er der reklamer på Boat.dk?

Boat.dk er et ulønnet projekt skabt ud fra stor lyst til at vidensdele. Der er dog udgifter forbundet med at drive en hjemmeside som boat.dk, og disse dækkes af reklamer.

Synes du der er for mange reklamer eller bliver du stødt af dem du møder, så nytter det ikke noget at klage over dem. Reklamerne styres af Googles algoritmer, og baserer sig på hvad du selv har foretaget dig på nettet.

Bidrag selv

Finder du fejl eller har du ideer til nye artikler, så skriv meget gerne til info@boat.dk

Har du lyst til at bidrage med artikler om noget du selv har særlig viden om, vil det bestemt være værdsat, men selvfølgelig ulønnet.

At modtage ros er en af de større glæder ved at drive denne hjemmeside. Hver eneste mail bliver besvaret og værdsat.
Ind imellem kommer der også ris, og det er selvfølgelig også en kærkommen mulighed for at forbedre hjemmesidens indhold.

Hvem er Ane Boa

Ane er vokset på i sejlklubben Frem i Øresund, hvor hun tilbragte en stor del af sin barndom med sejlads og træbådsvedligehold. Boa-slægten er en gammel sejlerfamilie, hvor rigtig mange dyrker sejlsporten. Du vil derfor med stor sandsynlighed kunne møde en Boa på vandet i Danmark – især hvis du sejler i og omkring Øresund.
Allerede som 14-årig tog Ane sit duelighedsbevis (den gang kaldet førerbevis) og underviste efterfølgende selv i Yngling. Som 18 årig fik hun sin første båd, en lille spidsgatter ved navn Dix.
Ane havde otte gode år med Contessaen ind til kronisk sygdom førte til at båden måtte sælges. Drømmen er fortsat langturssejlads og Ane har da også kurser i både Yachtskipper 3, Motorlærer og en masse anden teori.

Ane er uddannet SOSU-assistent nede i halvfemserne og blev Arkitekt i en lidt voksen alder.

Scroll to Top